Site-ul www.unifashion.ro, numit in continuare UniFashion, este proprietatea SC Unifashion Bucharest SRL, inregistrata in Bucuresti, Sector 2, Str. Avrig, Nr. 9-19, J40/15346/24.10.2018, CUI/CIF: 40050148, si va fi numita in continuare UniFashion.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. UniFashion isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

UniFashion.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul UniFashion.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Unifashion Bucharest SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de autor a UniFashion asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului UniFashion.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Unifashion Bucharest SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul UniFashion a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului UniFashion numai in limitele metionate in prezentul document.


Produsele si serviciile oferite de Unifashion Bucharest SRL pe site-ul UniFashion.ro, politica de preturi

UniFashion.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul UniFashion.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

  1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
  2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie UniFashion nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul UniFashion.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei UniFashion.ro cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. UniFashion si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.


Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul UniFashion.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar direct) sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Unifashion Bucharest SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul UniFashion.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele UniFashion.

UniFashion.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 48 de ore si 21 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. UniFashion isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Fan Courier, GLS sau Sameday.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

UniFashion isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Unifashion Bucharest SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de UniFashion.ro de la acest client.


Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de UniFashion.ro beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Modalităţi de asigurare a garanţiei:


Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula.


Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu UniFashion.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din UniFashion.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: Sos. Colentina, nr. 2, bl. ALMO 1, sc. 2, ap. 70, sector 2, Bucuresti

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

UniFashion.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:


Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari UniFashion, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa info@unifashion.ro.

Utilizatorii care acceseaza site-ul UniFashion.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. UniFashion.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

UniFashion.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FUP si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa info@unifashion.ro


Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul UniFashion.ro este gazduit de serverele unei terte firme. UniFashion.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. UniFashion.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului UniFashion.ro. UniFashion Bucharest SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul UniFashion.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului UniFashion.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. UniFashion.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului UniFashion.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului UniFashion.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Unifashion Bucharest SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

UniFashion.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca UniFashion.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


Alte mesaje tranzactionale, comerciale sau status

Prin crearea unui cont sau plasarea unui comenzi, clientul sau utilizatorul intelege ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare (email, sms, etc) aflate la dispozitia Unifashion, folosind datele de contact oferite de client sau utilizator.

Prin plasarea unei comenzi, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca de la Unifashion mesaje de tip email sau sms, referitoare la stadiul comenzii (preluare, procesare, livrare, etc.)

De asemenea, clientul sau utilizatorul este de acord sa primesca mesaje promotionale prin sms. Clientul sau utilizatorul se poate dezabona de la acest tip de mesaje cu textul "Stop promo" trimis prin sms la 0799 500 538

In cazul clientilor si utilizatorilor, Unifashion isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice si sms cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.


Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe UniFashion.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului UniFashion.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate sau refuzate la primire!